UCLANITE SE U KLUB | PRIJAVITE SE  
NAKIT AKCIJE PRODAJNA MESTA KONTAKT DESAVANJA KLUB Leveris Uputstvo za kupovinu O NAMA
 
 
Leveris Jewelry, Beograd
LeveriS Jewelry je od 2010 godine BREND PARTNER kompanije SWAROVSKI, što znači da se nakit koji izradi, tj proizvede firma LeveriS Jewelry, sa punom odgovornošću i pravom deklariše žigom SWAROVSKI® CRYSTALS.LeveriS Jewelry nakit je izvrstan modni nakit precizne ručne izrade i završnice, izrađen od PLEMENITIH metala ( najviše se koristi RODINIRANO SREBRO) i SWAROVSKI KRISTALA,a u izradi se koriste metode tipično rezervisane za dragocen nakit. Samo onda kada je nakit ocenjen da ima najviši kvalitet moguće je da primi pečat savršenosti, lepote i kvaliteta izrade, u vidu stilizovanog logoa "LS" Trademark - LeveriS Jewelry.
Da ne bi došlo do zabune sa Vaše strane, objasnićemo razliku između žiga stilizovanog LABUDA i žiga SWAROVSKI® CRYSTALS: kada proizvod ima na sebi stilizovani logo LABUDA i žiga SWAROVSKI, to je znak da je proizvod napravljen u celosti u fabrici kompanije SWAROVSKI, a kada proizvod na sebi nosi deklaraciju u obliku KRUGA na kojoj piše CRYSTALS from SWAROVSKI® ,since 1985, to je znak da je taj nakit proizvela kompanija koja je BREND PARTNER kompanije SWAROVSKI i ima APSOLUTNO pravo korišćenja ŽIGA SWAROVSKI na svojim proizvodima, jer nakit sadrži SAMO kristale kompanije SWAROVSKI.


DEKLARACIJA SA LOGOM SWAROVSKI® CRYSTALS dokazuje orginalnost i autentičnost kristala koji se koriste u izradi nakita.

DEKLARACIJU SVOM BREND PARTNERU FIRMI LEVERIS JEWELRY, DOSTAVLJA LIČNO KOMPANIJA SWAROVSKI.

Budući da se nakit izrađuje ručno, masovna proizvodnja nije moguća, a nije nam ni u interesu. Svaki je komad nakita posebno osmišljen i kreiran, a uglavnom je kreacija naših saradnika, međutim ima kreacija i iz specijalizovanih časopisa, knjiga ili drugih autora po kupljenim projektima. Pojedini komadi koji su izrađeni u istoj tehnici mogu biti međusobno slični ali uglavnom nisu nikad identični. Sličan nakit nekad ima različitu cenu budući da su korištene druge tehnike vezivanja elementa npr. kraljevski plet je skuplji od ravnog pleta. U izradi svakog komada nakita osim materijala i vremena uloženo je i dosta ljubavi, pa se nadamo da cete uživati noseći ga.
Na svakom našem proizvodu potražite oznaku stilizovanog logoa LS Trademark, kao Vaše osiguranje u visok kvalitet materijala i izvanredan kvalitet izrade, kao i u autorizaciju orginalnosti proizvoda izrađenog kod nas.
U dinamičnom tržištu, sve zavisi od rezultata. Retko se dešava da neke političke rezervacije, kao na primer u izborima ciljnih tržišta, stavljaju mušteriju, materijal ili cenu u prvi plan.
Ovakvi standardi i jednostavnost dokazuju da je život prekompleksan te da su ljudima potrebna rešenja koja će razumeti. Višegodišnje prisustvo na tržištu Srbije i Crne Gore, poslovna i finansijska stabilnost, tim koji je već dugo na okupu - sve to uliva poverenje drugim firmama i državnim institucijama da uz LeveriS mogu računati na dugoročnu, kvalitetnu i stabilnu saradnju.
Uzajamna pomoć, kroz različita iskustva, pomažu nam da sigurnije ostvarujemo naše ciljeve...

Firma LeveriS Jewelry d.o.o. je osnovana 2010. godine.

Nosi ime po predelu Lever na prelepoj reci Tari u Crnoj Gori, koji je propoznatljiv po jedinstvenom mostu.
Reč "Lever" potiče iz Turskog jezika a u prevodu znači "Granica".
Reka Tara u tom delu svog toka nekada je bila granica između Austrougarskog carstva i Otomanske imperije.

Osnivač firme je Miloš Butorović.

Reč, dve o reci Tari, njenom kanjonu i mostu.

Reka Tara, tako lepa i čista čitavim svojim tokom, natera čoveka da se zaljubi, da je tepajući nazove SUZA EVROPE.
Tara zajedno sa rekom Pivom čini reku Drinu, ima tok 150km i najduža je crnogorska reka.
Na delu kroz nacionalni park Durmitor, Tara ima prosečan pad od 3,6 m/km, usled čega su nastali brojni vodopadi, bukovi i brzaci, koji svojom pojavom upotpunjuju ambijent najdubljeg kanjona Evrope.
Kanjon Tare, kao jedinstvena pojava po svojoj dubini od 1.000m, a najvećoj od 1.300m, svrstava se u svetu odmah iza Velikog kanjona reke Kolorado u SAD.
Most na reci Tari ručno je sagrađen u periodu od 1937. do 1940. godine, a kada je završen bio je najveći drumski betonski lučni most u Evropi. Most je dugačak 365m, ima 5 lukova, od kojih najveći ima raspon od 116m.
Visina između konstrukcije mosta i površine Tare iznosi 172m. Most je za vreme II svetskog rata srušen, a obnovljen je 1946. godine.


 
 
 
MODNA LINIJA NAKITA VERSKA LINIJA NAKITA
Ogrlice Mindjuse Brosevi Narukvice
Prstenje Privesci Manzetne  
Brojanice Ogrlice Krstici Mindjuse
Narukvice Burme Medaljoni Privesci
 
Izbor poklona / Akcije / Desavanja / Prodajna mesta / Kontakt