UCLANITE SE U KLUB | PRIJAVITE SE  
NAKIT AKCIJE PRODAJNA MESTA KONTAKT DEŠAVANJA KLUB Leveris Uputstvo za kupovinu O NAMA
 
 
Uživajte noseć nakit LeveriS Jewelry i ostavite utisak elegantnosti i vecnosti.
Cene su iskazane sa pdv-om. Besplatna dostava. Kupac nema drugih troškova, osim iskazane cene za proizvod.
 
 
IZDVAJAMO Opsti uslovi prodaje POZOVI-PORUČI
+381 62 21.21.78
Prsten "Cherie"


Minđuša "Kaputt Ovale"


Brojanica "Royal round"
   
LeveriS Jewelry je od 2010 godine BREND PARTNER svetski priznate kompanije SWAROVSKI.
Vrhunski kvalitet nakita, koji manuelnom tehnikom od plemenitih metala i SWAROVSKI KRISTALA proizvodi firma LeveriS Jewelry, sa punim pravom i odgovornošću deklariše se žigom "Swarovski" crystals".
Korišćenje žiga "Swarovski ® crystals" odobrava i kontroliše lično kompanija SWAROVSKI. Na svakom komadu savršenog LeveriS Jewelry nakita potražite stilizovani žig LS, kao garanciju visokog kvaliteta i orginalnosti.
   
   
Svi elementi nakita izrađeni su od rodiniranog srebra, a utisak prestiža ostavlja i eskluzivna individualna ambalaža. Uživajte noseći nakit LeveriS Jewelry i ostavite utisak elegantonosti i večnosti, jednostavno budite viđeni.
Za Vas LeveriS Jewelry.

ELEMENTI ZA IZRADU LEVERIS JEWELRY NAKITA:
SWAROVSKI KRISTALI I
RODINIRANO SREBRO FINOĆE 925
   
 
MODNA LINIJA NAKITA VERSKA LINIJA NAKITA
Ogrlice (11) Mindjuse (41) Brosevi (1) Narukvice (26)
Prstenje (12) Privesci (14) Manzetne (2)  
Brojanice (10) Ogrlice (3) Krstici (0) Mindjuse (4)
Narukvice (18) Burme (2) Medaljoni (13) Privesci (2)
 
Izbor poklona / Akcije / Desavanja / Prodajna mesta / Kontakt
IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I PRIKUPLJANJU LIČNIH PODATAKA KORISNIKA I NJIHOVOM KORIŠĆENJU „LeverysJewelry“-leveriscrystals.rs obavezuje se da će čuvati privatnost svih kupaca. „LeverysJewelry“-leveriscrystals.rs prikuplja samo neophodne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i radi pružanja kvalitetne usluge. Podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u „LeverysJewelry“-leveriscrystals.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. „LeverysJewelry“-leveriscrystals.rs ne prodaje i ne iznajmljuje lične podatke trećim licima. Sajt leveriscrystals.rs prikuplja sledeće podatke o korisniku sajta: Ime i prezime primaoca pošiljke, ulicu i broj za isporuku pošiljke, mesto za isporuku pošiljke, telefon primaoca i e-mail primaoca. Korisnik usluga sajta leveriscrystals.rs , može zahtevati brisanje svoje kolekcije podataka iz evidencije sajta zahtevom poslatim putem e-mail adrese.
  Arsenin